Alice Horsman Oefentherapie Ommen
Chevalleraustraat 13 - 7731 EE Ommen
- 0529 - 45 12 57

Van klacht naar kracht

Heeft u wel eens last van uw rug of nek? Of voelt u zich wel eens gespannen? Wist u dat uw houding daar mee te maken kan hebben? Tegenwoordig hebben we vaak een zittend beroep en werken we meestal achter de computer. Een zere nek en een zere rug kunt u natuurlijk laten verhelpen door een masseur maar vaak komt de pijn dan snel weer terug. Het is beter om de oorzaak aan te pakken.

Geest en lijf in balans

Bij Cesar Oefentherapie in Ommen helpen we u bij het verbeteren van uw houding. Maar we letten niet alleen op uw lijf. Vaak hebben houdingsklachten namelijk ook te maken met stress of spanning en is het noodzakelijk om ook die klachten weg te nemen. Psychosomatische oefentherapie (PST) helpt bij het in balans brengen van geest en lichaam.

Heeft u last van chronische pijn en bent u de grip op uw leven een beetje kwijt? Met een speciale therapie leren we u hoe u om kunt gaan met de pijn. Wat wilt u weer kunnen? Op pad met de kleinkinderen? Of fietstochten maken? Weer een aantal dagen werken? Door duidelijke doelen te stellen, focussen we op wat u wel kan.

Geen tijd voor oefeningen?

Denkt u dat oefentherapie iets voor u is maar heeft u geen zin in het doen van oefeningen of heeft u er geen tijd voor? We ontwikkelen de oefeningen speciaal op maat. U kunt oefeningen daardoor ook doen als u een druk bestaan heeft. We passen ze namelijk gewoon in tijdens uw dagelijkse bezigheden!

vvocmpsot