Alice Horsman Oefentherapie Ommen
Chevalleraustraat 13 - 7731 EE Ommen
- 0529 - 45 12 57

Focus op wat u wel kan

Heeft u last van chronische pijn? Dat is heel vervelend. Vooral als u niet goed weet hoe u met deze pijn om moet gaan. Bepaalt de pijn uw leven? Dat kan ook anders! Door te focussen op wat u wel kan bijvoorbeeld. Het Netwerk Chronische Pijn heeft een speciale behandelwijze geïntroduceerd die u kan helpen bij het accepteren van de pijn.

De behandeling richt zich niet op het wegnemen van de pijn maar, maar laat u zien hoe u zelf op een andere manier met de pijn kunt omgaan. Uiteindelijk doel is dat u meer grip krijgt op de pijn. Samen met de oefentherapeut stemt u een aantal fysieke en mentale oefeningen af op uw persoonlijke situatie.

Baas over uw eigen leven

Om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren en toe te werken naar een mooi resultaat is het belangrijk om uw doelen voor ogen te houden. Daarom stelt u aan het begin van de therapie samen met de therapeut haalbare doelen op. Wat wilt u weer kunnen? Wilt u graag weer fietstochtjes maken met uw vrouw? Of wilt u graag eens winkelen met uw kleindochter?

U gaat samen met de oefentherapeut aan de slag met de door u gestelde doelen. Geleidelijk wordt u zich weer bewust van uw eigen mogelijkheden. U leert dat de pijn uw leven echt niet hoeft te bepalen. Met de juiste levensstijl bent u tot veel meer in staat dan u denkt. Het vertrouwen in uw eigen lijf komt weer terug!

Hebt u te maken met langdurige pijn en bent u geïnteresseerd in deze unieke behandelmethode? Neem dan contact met ons op. In een eerste gesprek vertellen we u graag meer over de therapie.

Hieronder vindt u een tweetal informatieve filmpjes over chronische pijn.

 

 

Klik op het blokje rechts in de video voor volledig scherm.

ncp_logo