Alice Horsman Oefentherapie Ommen
Chevalleraustraat 13 - 7731 EE Ommen
- 0529 - 45 12 57

Pijnvrij door het leven met Cesar oefentherapie

Last van rug- of nekpijn? Moe na een dag werken of een lange schooldag? Trekt de pijn niet meer zo snel weg of komt deze snel weer terug? Als u weer zonder pijn en met een fit gevoel door het leven wilt gaan is het slim om eens te kijken naar waar die pijn of vermoeidheid vandaan komt.

Is uw houding wel goed?

Tegenwoordig hebben we vaak een zittend beroep waarbij regelmatig computerwerk komt kijken. Door in een verkeerde houding achter uw computer of tablet te zitten kunt u bijvoorbeeld een zere nek of rug krijgen. Ook bij een fysiek beroep kunnen klachten ontstaan door bijvoorbeeld verkeerd tillen of bukken.

Cesar oefentherapie kan helpen bij het aanpakken van de bron van de pijn. Samen met een oefentherapeut richt u zich tijdens de behandelingen op het verminderen en wegnemen van klachten. Bewegingen uit het dagelijks leven staan centraal. Denk hierbij aan lopen, zitten, bukken en tillen. Vaak merkt u al snel vermindering van klachten als u uw houding aanpast.

Oefeningen die niet veel tijd kosten

Aan het begin van de therapie maakt u samen met de oefentherapeut een plan om van de klachten af te komen en om te voorkomen dat er nieuwe klachten ontstaan. U denkt misschien dat u veel tijd moet stoppen in het doen van oefeningen, maar dat valt reuze mee. We maken voor iedereen een plan op maat en zo kunnen we als u niet zoveel tijd heeft ook prima oefeningen bedenken die u tijdens uw dag kunt uitvoeren.

Uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden van de behandeling.