Alice Horsman Oefentherapie Ommen
Chevalleraustraat 13 - 7731 EE Ommen
- 0529 - 45 12 57

Iedereen wil graag fit en gezond blijven. Nu heeft niemand dat helemaal in eigen hand, maar toch kunt u er zelf veel aan doen. Door voldoende en verantwoord te bewegen, bijvoorbeeld in de vorm van wandelen!

Fit en gezond door wandelen

Misschien houd u ook veel van wandelen om zo aan uw conditie te werken, maar komt het er steeds maar niet van wegens drukte, of omdat u alleen wandelen niet leuk of prettig vind, of om andere redenen.

Samen in beweging

Oefentherapie Ommen bied de mogelijkheid, mits er voldoende animo voor is, om in groepsverband en onder begeleiding van een deskundig oefentherapeut te gaan wandelen.

Het doel is wekelijks een uurtje lekker ongedwongen te wandelen in en rond Ommen. Genieten van de gezonde buitenlucht en ondertussen werkt u aan uw conditie. U kunt uw voorkeur opgeven hoe lang u wilt of denkt te kunnen wandelen. Een uurtje wandelen voor u genoeg? Of wandelt u liever wat langer. U kunt aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Opgeven voor wandelen in de groep

Lijkt u dit ook wel wat, in gezelschap werken aan uw conditie? Geeft u zich dan op. Bij voldoende deelnemers, 3 a 4 personen gaat de wandelgroep van start. Of wilt u meer informatie? Voor opgave of meer informatie neem contact op met 0529 -451257 of stuur een email.

wandelen in het reestdal, Bennink fotografie